MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Gülşen, sahne tarzı ve dansıyla yine konuşturdu!

Gülşen, sahne performanslarında tercih ettiği cesur kombinleriyle sıkça magazin gündemine geliyor. Son konserinde giydiği ceketi çıkaran ünlü şarkıcının altındaki kıyafeti, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

news
MAGAZİN

Çağatay Ulusoy hayranlarını sevindirecek haber! 2. sezon geliyor!

Netflix, Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu ve Taylan Biraderler'in imzasını taşıyan Kübra adlı dizinin 2. sezonunun tarihini etkileyici bir video ile duyurdu. Dizinin konusu ve anlatımıyla büyük ilgi görmesi, 2. sezonun merakla beklenmesine neden oluyor.

news
MAGAZİN

İnci Taneleri'nden merak uyandıran fragman

İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman yeni bölüme dair çok net mesajlar verdi. İşte detaylar...

news
MAGAZİN

Zamanın Kapıları'ndan ilk tanıtım yayınlandı

Çok yakında dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu, senaryosunu Büşra Cebe’nin kaleme aldığı, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken TOD ORIGINALS dizisi “Zamanın Kapıları”nın ilk tanıtımı yayınlandı!

news
MAGAZİN

Yargı'nın son bölümü ne kadar izlendi?

Ay Yapım tarafından hazırlanan 'Yargı' dizisi, 26 Mayıs'ta final yapacak. Dün gecce yayınlanan 93. bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan dizi, finaline doğru heyecanı arttırıyor. Özellikle Ilgaz karakterinin kaderi merak konusu olup, izleyicilerin dikkatini çekiyor.

news
MAGAZİN

İlker Kaleli-Sıla Gençoğlu çiftine evlilik soruldu!

İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu, yaklaşık dört yıldır birlikte oldukları bilinen çift, önceki gün bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlamaktan kaçınmayan ikili, "Evlilik planları var mı?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.

news
MAGAZİN

Hazal Kaya itiraf etti: "Bir anlık cinnet diyelim"

Hazal Kaya, 2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal karakterini canlandırmıştı. Son zamanlarda Etiler'de eşiyle görüntülenen ünlü oyuncu, geçmişte verdiği radikal kararla ilgili açıklamalar yaptı.

Loading