MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi olay oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor!

23 Nisan etkinliklerinde küçük bir kız çocuğu Dilan Polat’ı, ‘Enerji’ şarkısıyla taklit etti. Sonrasında diğer çocuklar, polis kılığında gelip küçük kızı götürdü. Sosyal medya bu görüntüyü tartışıyor…

news
MAGAZİN

Teşkilat her tehdide karşı hazırlıklı

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği, milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’ Pazar akşamı yüz beşinci bölümüyle ekrana geliyor.

news
MAGAZİN

Şahane Hayatım'da olaylar karıştı

Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi, dün gece 24. bölümüyle ekranlara geldi.

news
MAGAZİN

Barış Arduç: 'Gupse Özay, Dünyanın En Hoş Kadını'

Gupse Özay ve Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020'de evlilikle taçlandırmış ve 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almışlardı. Arduç, bir etkinlikte oyunculukta yakışıklılığın avantaj sağlayıp sağlamadığı sorusuna, "Yakışıklılığın dezavantajını eşiniz görüyordur" yanıtıyla gündeme oturdu.

news
MAGAZİN

Özge Gürel: Jest severim, fedakârlık sevmem

Oyuncu Serkan Çayoğlu ile evliliğiyle mutlu bir birliktelik yaşayan Özge Gürel, "Jestlere önem veririm, fedakarlık yapmayı sevmem" sözlerinin anlamını açıkladı.

Loading