MAGAZİN -

news
MAGAZİN

İnci Taneleri'nden bir yeni fragman daha

İki haftalık bir aradan sonra izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri', Kanal D'nin perşembe akşamlarını renklendiren dizilerinden biri olarak geri dönüyor. Yeni bölüm tanıtımı da yayınlandı.

news
MAGAZİN

Kızıl Goncalar'da büyük sır açığa çıktı! Yeni bölümden heyecanlı fragman...

 Kızıl Goncalar 15. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. İşte Kızıl Goncalar 15. Bölüm 1. Fragmanı...

news
MAGAZİN

Neslihan Atagül'de TikTok'a girdi! İşte ilk paylaşımı...

Neslihan Atagül, yeni açtığı TikTok hesabından evinin bahçesinde toprakla uğraştığı anları paylaştı. İşte o görüntüler...

news
MAGAZİN

Gaddar'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Dağhan babasının intikamını alabilecek mi?

Cuma akşamları NOW'da izleyiciyle buluşan Ay Yapım yapımı dizi 'Gaddar', bayram arasının ardından duygu dolu ve aksiyon dolu yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkacak. Yeni bölüm tanıtımında, Dağhan'ın babasının ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadığı vurgulanırken, Leyla'nın babasının katilinin Dağhan olduğunu öğrenmesiyle dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor.

news
MAGAZİN

Yargı ekrana döndü! Nefes kesen yeni bölümü gecceye damga vurdu

Ay Yapım'ın popüler dizisi 'Yargı', iki haftalık bir aradan sonra dün gece Kanal D'de yayınlanan 89. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Heyecanın hiçbir zaman düşmediği bu bölüm, reytinglerde de büyük ilgi gördü.

news
MAGAZİN

Melisa Döngel'in tekne tatili: Pozları sosyal medyayı salladı

Bayram tatilini fırsat bilen ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Güzel oyuncu Melisa Döngel de arkadaşlarıyla birlikte kiraladıkları lüks bir tekneyle denize açıldı. Gittikleri sessiz koyda bikinisiyle pozlar veren Döngel fotoğrafları Instagram sayfasına yükledi. Oyuncunun fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Loading