MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Ezgi Mola: 'Uzun süre ekranlarda olmayacağım'

Ezgi Mola, yaklaşık dört yıl boyunca birlikte olduğu Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs 2023'te evlendi. Nikahlarının ardından kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran Mola, geçen kasım ayında oğlu Can'ı kucaklarına almıştı. Oyuncu, "Televizyon ekranlarını özledim ama şu an yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

news
MAGAZİN

Hande Erçel ile Barış Arduç başrolde!

O3 Medya tarafından yeni çekilecek dizisi Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde yer alacak. İşte detaylar...

news
MAGAZİN

Pınar Deniz'den Kaan Urgancıoğlu ile güldüren paylaşım

Kanal D'nin Pazar akşamları yayınlanan popüler dizisi Yargı'nın başrollerini paylaşan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, izleyicilere güldüren bir paylaşım yaptı. Dizinin büyük finaline yaklaşırken, Urgancıoğlu'nun canlandırdığı 'Savcı Ilgaz' karakterinin yeni yaşını kutlayan Deniz'in gönderisi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

news
MAGAZİN

İlker Kaleli, İspanya'da gündemde

İlker Kaleli, Maggie Civantos ile birlikte başrolünde yer aldığı 'La Pasion Turca' dizisiyle Antenna 3 kanalında ekranlara gelerek İspanya'da büyük ilgi gördü. Bu başarısıyla sosyal medyada da dikkat çeken Kaleli, İspanya'nın trend listesine girmeyi başardı.

news
MAGAZİN

7 Kamu Bankası ATM'leri Birleştirdi! Yeni Dönem Başlıyor!

TAM adı verilen bu proje, 7 kamu bankasının (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle hayata geçirildi.

news
MAGAZİN

Hazal Kaya'dan radikal karar! Paylaşımı olay yarattı

Hazal Kaya, 2008-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan ve büyük ilgi gören Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal karakterine hayat vermişti. Son zamanlarda ise imajında radikal bir değişikliğe giderek dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun yeni haliyle paylaştığı fotoğraflar, hayranlarından büyük ilgi ve yorumlar aldı.

Loading