MAGAZİN -

news
MAGAZİN

Aybüke Pusat: İmaj değişikliğimi hızlıca puanlayalım

Saç rengini değiştirerek kendisine yeni bir imaj yapan Aybüke Pusat yeni görüntüsünü takipçilerinin beğenisine sundu: " İmaj değişikliğimi hızlıca puanlayalım."

news
MAGAZİN

Hasan Can Kaya taburcu oldu!

Evinin bahçesinde futbol oynarken düşüp omuzunu kıran ve ardından başarılı bir cerrahi operasyon geçiren Hasan Can Kaya hastaneden taburcu olarak evinde dinlenmeye başladı.

news
MAGAZİN

Hazal Filiz Küçükköse: "Kendimi Barbie gibi hissediyorum"

Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse sosyal medyadan pembe elbisesiyle verdiği iki pozu paylaştı. Oyuncu fotoğraflarının altına "Kendimi Barbie gibi hissediyorum" diye yazdı. Küçükköse'nin karelerine beğeni ve yorum yağdı.

news
MAGAZİN

Sıla Türkoğlu: "Estetiğim yok, kendimi tanımıyordum"

Sıla Türkoğlu’ndan estetik sorusuna yanıt: “Estetiğim yok. Eskiden makyaj yapmayı bilmiyordum, kendimi tanımıyordum, çok küçüktüm.”

news
MAGAZİN

Pelin Akil'in sesinden 'Yalnızlık Senfonisi'

Pelin Akil, Sezen Aksu’nun şarkılarından ‘Yalnızlık Senfonisi’ni seslendirdi. Oyuncunun sahne performansı eşi Anıl Altan’ın gözlerini doldururken diğer izleyicileri de duygulandırdı.

news
MAGAZİN

Bülent Şakrak-Esra Akpınar aşkı belgelendi!

Bir süredir 'Maviye Sürgün' dizisindeki partneri Esra Akpınar ile ilişkisi hakkında dedikoduları dolaşan ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın ilişkisi, sonunda doğrulandı. Geçtiğimiz akşam Etiler'de görüntülenen çift, gazetecilerin sorularını cevapladı.

news
MAGAZİN

Herkes bunu merak ediyor! Mesut Komiser, Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor?

Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahip olan 'Arka Sokaklar' dizisinin sevilen karakterlerinden Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, diziye geri dönme kararı aldı. Yeni bölümün ikinci fragmanında, izleyicilere "Efsane geri dönüyor!" mesajı verildi.

Loading